Konference: GDPR 360°
09. 03. 2017, Praha 1
09.00 - 14:00
+420 233 071 431
Partneři
Ve spolupráci s
Pořadatel
Mediální partner
Produkce

Kapacita konference je naplněna.

Vzhledem k velké poptávce, plánujeme v blízké budoucnosti další akci na toto téma.

V případě Vašeho zájmu nás prosím kontaktujte na e-mail events@economia.cz.

 

Připravte se na nové nařízení o ochraně osobních údajů. Odborná konference měsíčníku Právní rádce přiblíží právní, manažerský i technologický pohled na revoluční změny v oblasti ochrany dat.

Akce není určena pro advokáty a zaměstnance právnických kanceláří!

Popis:

Nařízení GDRP neboli General Data Protection Regulation zajistí Evropanům od května 2018 větší kontrolu nad tím, jak firmy zacházejí s jejich daty. Pro podniky změna pravidel znamená čas a náklady navíc. Když se nestihnou novým požadavkům přizpůsobit, hrozí jim pokuta až 20 milionů eur. Nařízení se přitom týká nejen velkých společností a institucí, ale všech, kteří zpracovávají data uživatelů, včetně on-line služeb. V rámci konference vystoupí zástupci advokacie, poradenských i technologických společností či Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Určeno pro:

majitele a jednatele společností, podnikové právníky, odborníky na ochranu dat, zástupce státní správy a každého, kdo zpracovává osobní údaje, a to napříč segmenty a odvětvími, ať už jde o bankovní instituce, zdravotnictví, veřejnou správu, nebo e-shopy

 

Program:

Moderuje Jaroslav Kramer, šéfredaktor odborného měsíčníku Právní rádce.

08.30 - 09.00 Registrace a welcome coffee

09.00 - 09.10 Zahájení a úvodní slovo

  • Ivana Janů, předsedkyně, Úřad pro ochranu osobních údajů

Blok I. Právní a compliance pohled

09.10 - 09.30

  • Michal Nulíček, Partner, specialista na osobní údaje, ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.
    Představení nařízení, klíčové principy a změny, souhlas, informační povinnost, práva subjektu údajů

09.30 - 09.50 

  • Jan Tomíšek, Associate, specialista na kybernetickou bezpečnost, ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.
    Princip accountability, DPO, DPIA, využití zpracovatelů, kdy oznamovat incidenty

09.50 - 10.00 Dotazy

Blok II. Manažerský a technický pohled

10.00 - 10.20 

  • Martin Hladík, Director, KPMG Česká republika
    Minimální vs. maximální dopady GDPR, byznysové příležitosti, doporučené postupy

10.20 - 10.40 

10.40 - 10.50 Dotazy

10.50 - 11.20 Coffeebreak

Blok III. Praktická řešení pro implementaci

11.20 - 11.40 IT pohled 

  • Alexander Mašek, regionální ředitel pro střední a východní Evropu, Fidelis Cybersecurity

11.40 - 12.40 Panelová diskuse na téma „Jak GDPR implementovat v praxi“ 

  • Jaroslav Kramer, šéfredaktor odborného měsíčníku Právní rádce
  • Michal Nulíček, Partner, specialista na osobní údaje, ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.
  • Martin Hladík, Director, KPMG Česká republika
  • Jiří Žůrek, ředitel Odboru pro styk s veřejností, Úřad pro ochranu osobních údajů
  • Filip Linhart, Business Development Director, net.pointers s.r.o.
  • Tereza Šamanová, manažerka pro digitální ekonomiku, Svaz průmyslu a dopravy ČR

12.40    Shrnutí konference a závěrečné slovo

13.00 - 14.00 Oběd

Přednášející:

  • šéfredaktor, moderátor
    Právní rádce
  • předsedkyně
    Úřad pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ)
  • manažerka pro digitální ekonomiku
    Svaz průmyslu a dopravy ČR
  • Director
    KPMG Česká republika
  • Partner, specialista na osobní údaje
    ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.
  • ředitel Odboru pro styk s veřejností
    Úřad pro ochranu osobních údajů
  • Regionální ředitel pro střední a východní Evropu
    Fidelis Cybersecurity
  • Manager
    KPMG Česká republika
  • Associate, specialista na kybernetickou bezpečnost
    ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o.
  • Business Development Director
    net.pointers s.r.o.

Partneři akce:

Partneři

Ve spolupráci s

Pořadatel

Mediální partner

Produkce

Chcete zde vidět logo Vaší firmy?

Místo konání

ČSOB Inspirace
Jungmannovo nám. 767
Praha 1
zvětšit mapu

Kontakt

Denisa Schreiberová
Event Specialist
+420 233 071 431
denisa.schreiberova@economia.cz